TERMÉKEK

Cégünk által forgalmazott termékek kiválóan megfelelnek az EU által támasztott higiéniai és műszaki követelményeknek. Kérjük, a legmegfelelőbb megoldások kiválasztásához keresse szakképzett munkatársainkat elérhetőségeink valamelyikén!

Gumi
táblák

Az ipari gumilemezek fontosabb funkciói: rezgéscsillapítás, szigetelés, tömítés (folyadék, gáz, zaj, hő, elektromos áram, sugárzás stb. ellen), vegyszerállóság. A normál SBR gumi tábla, gumilemez, elsősorban ipari gumiburkolatok kialakításánál használható. Ez az ipari felhasználású gumilemez alkalmazható: talajvédelemre, rezgéscsillapításra, tömítések, járófelületek készítésére, megvédi a terméket az esetleges leeséskor. Az ipari gépek (esztergagép, CNC, marógép, síkköszörű, oszloposfúró stb.) berendezések alá kimondottan ajánlott egy gumilemez, gumilap elhelyezése. A rezgésvédő ipari gumilapok, gumi táblák nem csak a zajterhelést csökkentik, de a gépek élettartamát is meghosszabbítják, a karbantartás is kevesebb lesz.

Gumi
lemezek

A sima felülete gumilemezek mellett számos, különféle mintával ellátott gumilemezt is forgalmazunk. Ilyenek például a sűrű bordás, metró mintás (pöttyös), széles bordás, cseppmintás és gyémánt mintás lemezeink. Ezen lemezek számos ipari területen megállják helyüket, de csúszásgátló tulajdonságuknak köszönhetően háztartási használatuk sem elhanyagolható. Használhatja csúszás gátlásra, burkolásra, szigetelésre egyaránt.

Hótoló
gumiélek

Cégünk által forgalmazott gumiélek kiválóan alkalmasak városi utak és közterületek tisztítására, parkolóhelyeken, kerékpárutakon és burkolattal fedett felületeken végzett hóeltakarításra. Alapanyaga gumi, ezért … a munka ezekkel a termékekkel csendes és tartós – ezért leginkább lakott területeken való munkavégzéshez használják. Minőségéről nem csak a speciális gumi anyaga, de a több rétegű szövetbetét is gondoskodik. Kiválóan ellenáll a dörzsölődésből keletkező kopásnak, szakadásnak. Nem csak városi környezetben végzett aprólékos munkálatokhoz, de nagy sebességgel történő autópálya tisztításához is kiváló. A DRSB acéllemezzel erősített gumiélek növelik a gumi élettartamát és minimalizálják a felület súrlódását. A DARC kerámia betétes gumiél hátlapján acél lemezes erősítéssel rendkívül tartós. A gumi rétegei között rendkívül kemény korund kerámia, alumínium oxid elemek vannak, mely megőrzi a gumi rugalmasságát, ugyanakkor jelentős mértékben megnöveli annak kopással szembeni ellenállóságát, így bármilyen extrém hóeltakarítási munkálatra alkalmas.

© Dartech Kft. – Minden jog fenntartva! – Powered by: ldenes096@gmail.comImpresszum Adatvédelmi szabályzatGYIK